Welkom op de officiële website van Chic & Shine Ladies Event
twitter facebook rss
Vinos i Cavas www.vinosicavas.nl
mrt 2012 28

Vinos i Cavas is importeur van wijnen, cavas, en diverse delicatessen uit Spanje. Naast heerlijke olijfolie, prachtige noten en kazen is de Jamon Iberico, ook wel Pata Negra genaamd, is één van de bekendste Spaanse delicatessen. Deze koning onder de hammen worden per poot of voorgesneden verkocht. Daarnaast heeft Vinos i Cavas het concept Patameisje gelanceerd om feesten, bruiloften en borrels aan te kleden met die typische Spaanse sfeer.

“Na een aantal jaren in Barcelona gewoond te hebben en van deze fantastische stad en dit prachtige land als insider te hebben mogen genieten kwam ik terug naar Nederland. Om mezelf en later vrienden van lekkere wijn te voorzien nam ik de heerlijke wijnen en cavas en andere delicatessen mee terug. Inmiddels is deze hobby uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat de betere horeca belevert, proeverijen voor particulieren organiseert en Cavabarren verhuurt die feesten, partijen en recepties opvrolijken. Daarnaast verzorgen we cateringen die op Spaanse leest geschoeid zijn, waar bijvoorbeeld Paella workshops een onderdeel van uitmaken.

Al onze produkten worden door ons exclusief geselecteerd en geïmporteerd en zijn dan ook alleen in de door ons vastgestelde kanalen te krijgen. Hierdoor wordt kwaliteit en exclusiviteit gewaarborgd.

Mocht u interesse hebben of meer informatie wensen, neemt u dan contact met ons op: info@vinosicavas.nl