Welkom op de officiële website van Chic & Shine Ladies Event
twitter facebook rss
Quality Time Massage qualitytime-massage.nl
sep 2012 06

“Druk druk druk” is vaak het antwoord op de roep om Quality Time. Velen van ons hebben zo’n druk leven dat “even tijd voor jezelf” een luxe lijkt te zijn geworden. Quality Time Massage helpt herinneren aan het belang van Quality Time en nodigt u uit om tijdens Chic & Shine een massage met een bijzondere techniek te ervaren. Na een goede massage zit u letterlijk en figuurlijk lekkerder in uw vel! Door de afvoer van afvalstoffen en de activering van uw bloedsomloop zult u zich direct energieker en ontspannen voelen.

De persoon achter Quality Time Massage is Wendy van Eck, 35 jaar, wonend in Beuningen. Naast een parttime baan als juridisch adviseur in het bedrijfsleven geniet zij van de ontspanning die massages geven haar biedt.

Wendy is gespecialiseerd in de stevige technieken van de Free Hands Massage (=massage met onderarmen en ellebogen), maar ook voor een zachte ontspanningsmassage kunt u bij haar terecht. Diverse massagevormen (klassieke ontspanningsmassage, polariteitsmassage, drukpuntmassage) worden geïntegreerd in een totaalmassage die zich kenmerkt door een intuïtieve inzet naar gelang uw behoefte in het moment van ontvangen.

Benieuwd naar de persoon achter Quality Time Massage en de technieken die worden gebruikt? Mail vrijblijvend naar wendy@qualitytime-massage.nl of bezoek de website www.qualitytime-massage.nl