Welkom op de officiële website van Chic & Shine Ladies Event
twitter facebook rss
Beautyfabriek www.berghbeaute.nl
okt 2012 04

Passie voor beauty heeft eigenaresse Anke de Bruijn altijd gehad en tijdens haar werkzaamheden in de beautybranche zag ze dat veel zaken beter konden. Zo gezegd zo gedaan! Nadat ze met veel plezier haar zaak Bergh Beauté runde, was de tijd voor een stap extra en inmiddels is de Beautyfabriek is een allround beautybedrijf met een eigen productenlijn in de huidverzorging.

Je kunt in onze salon terecht voor diverse hand, haar- en lichaamsbehandelingen, maar wij hebben ook een online webshop waar je alles op het gebied van cosmetica kunt vinden.
Wij willen graag voorop lopen in de trends en zijn daardoor ook geen standaard schoonheidssalon met gezichtbehandelingen!

Onze werkzaamheden bestaan uit Haartoevoeging, we zijn professional in bijna alle soorten denkbare haarverlenging- en haarvolume systemen, tanden bleken met Ziza Smile, Shellac Nailsystem, Spraytan, Wimperextensions en Visagie.

Wij staan dit jaar op Chic en Shine met dé nieuwste innovatie op het gebied van tooth whitening: Ziza Smile en met de absolute topper onder de nagelsystemen: Shellac. Meer informatie over onze behandelingen vindt u onder de tab “behandelingen”, op deze website.