Welkom op de officiële website van Chic & Shine Ladies Event
twitter facebook rss
Behandelingen / Workshops
okt 2012 19

Ontspannende Reiki kennismakingsbehandeling hartekracht.net

Posted in Behandelingen

HartekrachtReik is een natuurlijke geneeswijze waarbij via handoplegging energie doorgegeven wordt. Reiki heelt op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel en geestelijk. Reiki helpt niet alleen bij allerlei klachten maar werkt ook ontspannend en rustgevend. Dit komt omdat het je lichaam en geest weer energie geeft, waardoor je beter in balans komt en er ruimte ontstaat om te groeien.

Reiki is energie die overal doorheen gaat en kan zelfs gegeven worden aan mensen die het vervelend of pijnlijk vinden om aangeraakt te worden. Tijdens een behandeling kun je gewoon je kleding aanhouden.

In een ontspannend behandeling van 15 minuten, kunt u tijdens het chic & shine event kennis maken met Reiki door het gewoon te ervaren. De kosten bedragen €15,- voor een behandeling van 15 minuten (graag contant betalen).

Voor het boeken van een behandeling: stuur een mail naar eline@hartekracht.net of klik op de pijl hier rechts.

Wie tijdens het Chic & Shine event een Reikibehandeling boekt, ontvangt tevens een kortingsbon voor een vervolgafspraak in de praktijk.

okt 2012 04

Shellac Nailsystem berghbeaute.nl

Posted in Behandelingen

Wat is Shellac:

Shellac is een uniek nagellak, welke je draagt als gel. De houdbaarheid van een gel gecombineerd met alle gemakken van een nagellak! Shellac biedt je de keuze uit diverse fenomenale kleuren, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven. Shellac verstevigt je nagel en zorgt voor een prachtig en langdurig verzorgd resultaat! Maak kennis met Shellac en laat jouw handen en nagels verwennen en verzorgen tijdens Chic en Shine en betaal slechts € 25,-

Voor het boeken van bovenstaande behandelingen: Stuur een mail naar anke.aalvanger@gmail.com of klik op de pijl hier rechts.

okt 2012 04

Ziza Smile berghbeaute.nl

Posted in Behandelingen

Ziza Smile is revolutionair op het gebeid van tanden bleken, omdat Ziza Smile als eerste op de Nederlandse markt gebruik maakt van 100% natuurlijke bestandsdelen die geen peroxide of andere chemische hulpmiddelen bevatten. Dit betekend dus dat Ziza Smile 100% veilig is voor je gebit. Mooie, witte tanden zonder pijn, gevoeligheid of aantasting van uw gebit, krijgt u met Tanden Bleken bij Ziza Smile. Dat witte tanden een mooi visitekaartje zijn moge duidelijk zijn. Een stralende lach spreekt boekdelen en witte tanden zorgen voor een verzorgd en stralend uiterlijk.

Wilt u dit ook? Reserveer dan nu uw afspraak en betaal tijdens Chic en Shine geen €99, – maar slechts €89, – euro! De behandeling duurt slechts 3 kwartier.

Voor het boeken van bovenstaande behandelingen: Stuur een mail naar anke.aalvanger@gmail.com of klik op de pijl hier rechts.

sep 2012 24

Hair & Nailstudio SENSE. Gelpolish behandeling sense-nijmegen.nl

Posted in Behandelingen

Hair & Nailstudio SENSE

Ken jij de nieuwste trend op gebied van mooie verzorgde nagels?

Gelpolish: ook wel een semi-permanente nagellak genoemd, die je aanbrengt op je eigen nagels en minimaal 3 weken goed blijft zitten.

Willen je eigen nagels niet mee werken? En heb je last van nagels die snel breken en splijten? En wil je ondanks dit, toch mooie en verzorgde nagels en absoluut geen verlenging/kunstnagels dan kan Gelpolish de oplossing zijn.

Neem plaats in de stoel voor een Gelpolish behandeling voor € 17,50

sep 2012 17

Element ontwerp & uitvoering element-ontwerp.nl

Posted in Behandelingen

Loopt u vast met de inrichting van uw woning? Wilt u een frisse nieuwe blik op een ruimte in uw huis laten werpen om u te inspireren?

Susan Burgers van Element ontwerp & uitvoering is een ervaren interieurontwerper en gecertificeerd Keurmerkstylist. Tijdens een flitsadvies van 30 minuten kunt u door middel van plattegronden, foto’s, stalen en natuurlijk uw verhaal, uw interieur voorleggen aan Susan Burgers.

U betaalt € 15,- voor een flitsadvies om u verder te helpen met uw interieur. Indien u behoefte hebt aan een uitgebreider advies, maak ik een vrijblijvende afspraak met u aan huis om uw wensen verder te inventariseren.

U kunt zich inschrijven via info@element-ontwerp.nl of middels te klikken op de pijl hier rechts.

sep 2012 17

Pascaud laser proefbehandeling salon-bea.nl

Posted in Behandelingen

Voor lifting en versteviging van het gezicht, verstrakking van de oogcontouren en behandeling van vochtwallen onder de ogen geeft de laser behandeling direct bijzondere en zichtbare resultaten, al na de eerste behandeling en zonder operaties of chirurgische ingrepen.

Tijdens het Chic & Shine Ladies Event bieden wij u deze behandeling geheel kosteloos aan!

Duur: 20 minuten

Aanmelding: info@salon-bea.nl of klik direct op de pijl (rechts)

sep 2012 13

Ineke Brunekreeft Flitsadvies brunekreeftelst.nl

Posted in Behandelingen

Tuinontwerp- en adviesbureau Ineke  Brunekreeft

Heeft u lastige vragen over uw huidige tuin. Misschien een knelpunt waar u zo zelf niet uitkomt. Of wellicht bent u een nieuw huis aan het bouwen en wilt u vast wat globale lijnen uitzetten, schrijft u zich dan in voor een flitsadvies met tuinontwerpster Ineke Brunekreeft.

Zo’n adviesgesprek duurt 15 min. Er worden dan globale lijnen voor de indeling van uw tuin besproken. U dient foto’s van huis en tuin + een plattegrond op schaal 1:100 mee te nemen. U kunt zich inschrijven via info@brunekreeftelst.nl (graag 2 voorkeursuren aangeven)

Tijden: 11.15 tot 12.00 uur, 13.00 tot 14.00 uur, 14.30 tot 15.30 uur, 15.00 tot 16.15 uur

Dit Flitsadvies is gratis. Maakt u tijdens de beurs een afspraak voor het maken van een compleet schetsontwerp voor uw gehele tuin dan ontvangt 10% korting.

sep 2012 06

Chocoladeworkshop

Posted in Behandelingen

Altijd warm van kleur en zoet van smaak. Voor sommige een troost, voor anderen pure opwinding. Chocolade wordt sinds lang omgeven door mysteriën. In deze workshop leert u gieten, decoreren en vooral de vele gezichten van chocolade te ontdekken. Een reis naar een geheim van smaak en gevoel.

Deze workshop is te boeken middels een aantrekkelijk arrangement. U kunt hierbij de keuze maken uit een VIP ticket 2 of 3. U bent dan verzekerd van een plaats! Achteraf is de workshop, indien nog beschikbaar, te boeken via sales@chic-shine.nl of terplaatse bij het ontvangst. Voor de losse workshop betaald u € 20,00 pp.

sep 2012 06

Smart & Sexy lezing smartensexy.nl

Posted in Behandelingen

In een theatraal gesprek met het publiek neemt Lisa Portengen de vrouwen mee in de wereld van Smart & Sexy. In 7 stappen geeft ze vrouwen tips&tricks mee over hoe zij op een bewuste en aantrekkelijke manier hun wensen kunnen creëren. Deze tips zijn zowel privé als zakelijk in te zetten. Met humor en heel veel interactie deelt Lisa haar tips en inzichten met alle vrouwen. Het is een echte boost voor je zelfvertrouwen. Geen saaie PowerPoint maar muziek, oefeningen en veel praktische voorbeelden.

Deze workshop is te boeken middels een aantrekkelijk arrangement. U kunt hierbij de keuze maken uit een VIP ticket 1 of 3. U bent dan verzekerd van een plaats! Achteraf is de workshop, indien nog beschikbaar, te boeken via sales@chic-shine.nl of ter plaatse op de lokatie. Voor de losse workshop betaald u € 17,50 pp.

sep 2012 06

Quality Time Massage qualitytime-massage.nl

Posted in Behandelingen

De Free Hands Massage is een uit Amerika overgewaaide techniek waarbij ik vooral mijn onderarmen en ellebogen gebruik. Daardoor voelt de massage voller, completer en steviger aan dan een ‘gewone’ ontspanningsmassage met vingers en duimen. De heerlijke geur van Rituals Massageolie zal uw ervaring van ontspanning ondersteunen. Tijdens de massage zal de nadruk liggen op het lekker los masseren van spierknoopjes in uw rug en nekgebied, maar ook uw hoofd, armen, handen en benen krijgen de aandacht die ze nodig hebben. Hoewel de techniek van Free Hands Massage erg stevig kan zijn, bepaalt u zelf waar de grens ligt. U kunt altijd vragen naar een zachte ontspanningsmassage als dat beter bij u past.

De duur en intensiteit van de massage mag u zelf bepalen, uiteraard voor zover mijn tijdschema dat toelaat. Inschrijving kan via mijn website www.qualitytime-massage.nl of bij de stand zelf, waar een inschrijflijst zal liggen. Gun uzelf een momentje Quality Time!

Beursaanbieding Ontspanningsmassage
20 min. € 15
30 min. € 20
40 min. € 30

Wie tijdens het Chic & Shine een Quality Time Massage boekt, ontvangt tevens een kortingsbon van 25% voor een vervolgafspraak in de praktijk (of een passende korting op een bedrijfsmatige opdracht).

mei 2012 15

stoelmassages lagendijktraining.nl

Posted in Behandelingen

Lagendijk Training

Tijdens het Chic&Shine Ladies Event verzorgt LAGENDIJK Training “STOELMASSAGES”.

Deze massages worden gegeven op een special stoel, door de kleding heen.
Duur van de massage is 15 minuten en heeft effect op de doorbloeding Stagnaties en blokkades worden opgeheven. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in je lijf en wordt spanning en vermoeidheid aanzienlijk verminderd.

De stoelmassage tijdens het Event kost € 15,00
U kunt zich vooraf aanmelden via bijgaand formulier naar ruud@lagendijktraining.nl

Bij de aanschaf van VIP ticket 3 kunt u tevens heerlijk genieten van deze massage.
Tijdens het event graag aanmelden bij de stand voor het maken van een afspraak.

Vraag tijdens het event naar het speciale aanbod voor een gezondheidstest voor slechts € 25,00

Graag tot de 28e oktober.

mei 2012 10

Kleurenanalyse Your best Colours your-image.nl

Posted in Behandelingen

Your Image

Zelfvertrouwen en een goede uitstraling zijn voor iedereen belangrijk. Het dragen van uw beste kleuren bepaalt of u er goed uitziet of niet want in de juiste kleuren oogt u frisser en stralender. Tijdens het Chic en Shine Ladies evenement kunt u zich inschrijven voor een persoonlijke kleurenanalyse. Na afloop weet u of u koele, warme, heldere of gedempte kleuren het beste voor u werken.

Een persoonlijke kleurenanalyse inclusief een uitgebreid naslagwerk bedragen € 25,=. U kunt zich opgeven via info@your-image.nl. Voor verdere informatie zie www.your-image.nl.