Welcome to the Official Website of Chic & Shine Ladies Event
twitter facebook rss
Location

Landmark Events • Bemmelsedijk 4 • 6663 KZ Lent

LANDMARK (voorheen Wijnfort) gelegen aan de oever van de rivier de Waal, was ooit een onverwoestbaar verdedigingswerk. Nu is het een unieke locatie in Gelderland voor particuliere en zakelijke feesten en evenementen. De vele gewelven, allen vanuit een binnenplaats aan elkaar verbonden, zijn klassiek van bouw, modern van inrichting en maken dit tot een van Nederlands origineelste en veelzijdigste locatie voor een bedrijfsfeest, business event of bedrijfsdiner. Landmark de meest bijzondere locatie van Nederland.

Bereikbaarheid van Landmark Events

Vanuit Nijmegen Centrum: A325/N325 volgen richting Arnhem. Op de Waalbrug eerste afslag rechts, afslag Lent. Onderaan linksaf, Bemmelsedijk. Landmark Events is de eerste bebouwing aan de rechterkant.

Vanuit Arnhem: A325/N325 volgen richting Nijmegen. Op 2 km voor Nijmegen gaat u bij de verkeerslichten links, Pastoor van Laakstraat. Na 750 meter neemt u op de rotonde de 1e afslag, Turennesingel. Na 280 meter op de rotonde de 2e afslag, Steltsestraat. Aan het einde slaat u linksaf, de Bemmelsedijk. Landmark Events is de eerste bebouwing aan de rechterkant.

Vanuit Utrecht: A12 volgen richting Arnhem. Bij knooppunt Grijsoord afslag A50 richting Nijmegen/Eindhoven. Neem bij knooppunt Valburg afslag A15 richting Nijmegen-Noord/Bemmel. Na 5 km afslag A325/N325 richting Nijmegen/Kleve. Verder: zie vanuit Arnhem.

Wij adviseren u om uw auto te parkeren op het parkeerterrein van station Lent. Vanuit daar zal ons pendelbusje u graag brengen en ophalen, van en naar de lokatie.

Uiteraard is het ook mogelijk om met de trein te reizen. In dat geval stapt u uit op station Lent en kunt u vervolgens tevens gebruik maken van het pendelbusje.

LANDMARK (voorheen Wijnfort) Locatie