Welcome to the Official Website of Chic & Shine Ladies Event
twitter facebook rss
Lagendijk Training www.lagendijktraining.nl
Apr 2012 17

Stoelmassage. Wat is stoelmassage.
Touchpro® stoelmassage is een speciale vorm van drukpuntmassage, die de circulatie van bloed en energie bevordert door afvoer van afvalstoffen en het opheffen van blokkades. Tijdens de massage worden hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen behandeld, gedurende 15 minuten.

De massage wordt gegeven in een daarvoor speciaal ontworpen en ergonomische stoel, voor een optimale ontspanning.

Stoelmassage is een uitstekende vorm van massage om in een korte tijd, werkstress, fysieke klachten zoals CANS (klachten arm, nek, schouder) te bestrijden.

Mensen die regelmatig stoelmassage ondergaan, voelen zich fitter, kunnen helderder denken en zijn zich meer bewust van hun eigen lichaam.

Techniek. De techniek die wordt gebruikt, is afkomstig van een eeuwen oude Japanse drukpuntmassage (Shiatsu). Er wordt dus niet met olie gewerkt, maar door de kleding heen, waardoor het een drempelverlagend karakter heeft en dus voor meer mensen toegankelijk.

De massages worden verricht door Touchpro® gecertificeerde masseurs.

Het Idé, Onsitemassage kan bij grotere opdrachten meerder masseurs inzetten. We beschikken over een landelijk netwerk van gecertificeerde masseurs.
Opdrachten waarbij meerder masseurs gelijktijdig worden ingezet is geen probleem.

De voordelen voor de werkgever / cliënt:

  • - Stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven, men hoeft zich dus niet uit te kleden en er wordt geen olie gebruikt.
  • - De massage kan overal gegeven worden.
  • - De massage duurt 15 minuten, de tijd van een koffiepauze.
  • - Naast het ontspannende en opfrissende effect blijkt deze massagevorm bij frequente toepassing heel effectief bij mensen met beginnende (werkgebonden) klachten.
  • - Een kortere massage maakt het financieel voordeliger.

Er zijn fiscale – en subsidieregelingen mogelijk als de werkgever aan een aantal voorwaarden voldoet.