Welcome to the Official Website of Chic & Shine Ladies Event
twitter facebook rss
May 2012 30

Genna Well-being Concepts en Schwa-Medico laten uw leven weldadig trillen

Energie is een trilling voor de harmonie van het leven. Resonantiefrequenties nemen in de kwantumfysica (de studie naar zeer kleine deeltjes) een belangrijke plaats in. Deze frequenties dragen informatie over aan lichaamscellen die ieder een eigen specifieke frequentie herkennen. Wij voelen ons goed als de trilling van de cellen met elkaar in overeenstemming zijn.

Genna Well-being Concepts en Schwa-Medico brengen die balans op Chic & Shine met twee noviteiten voor Nederland:
SONIX Whole Body Vibration en SALIMA Klangwelle

Een futuristisch trainings- en hersteltoestel en een design zit/ligmeubel. Beiden een lust voor het oog en een weldaad voor het lichaam.

De SONIX Whole Body Vibration verhoogt spierkracht, bevordert doorbloeding en herstel na inspanning, verbetert stofwisseling en lymfedrainage, verhoogt botdichtheid en gewrichtsflexibiliteit, reduceert fysieke pijngevoelens, zorgt voor gewichtsreductie en vitaliseert. En dat alles in één fraai vormgegeven toestel.

Herkent u een trilplaat? Mis! SONIX Whole Body Vibration gebruikt geen harde mechanische aandrijving maar werkt op basis van zachte geluidsgolven die weldadig zijn voor uw lichaam.

De SALIMA Klangwelle biedt een en al ontspanning in een fraai design lig/zitmeubel. Toegepaste geluidloze speakers zorgen voor resonantiefrequenties die uw energie laten stromen. U voelt zich in korte tijd weer ontspanning en vitaal.
Vlij u neer op de Salima en voel hoe uw lichaam en geest terugkomen in balans.

Zowel Genna Well-being Concepts als Schwa-Medico hebben een grote en langjarige ervaring. Eerste in Well-being products voor de institutionele- en consumenten markt, de tweede in haar grote rijkdom aan paramedische- en medische producttoepassingen voor praktijk- en thuisgebruik.

Nu voor Chic & Shine trekken de twee samen op en kijken zij uit naar uw belangstelling!

GENNA Well-being Concepts – Utrecht
www.genna.nl

Schwa-Medico – Woudenberg
www.schwa-medico.com