Welcome to the Official Website of Chic & Shine Ladies Event
twitter facebook rss
Bergh Beauté www.berghbeaute.nl
Mar 2012 27

Anke de Bruijn: “Schoonheid is mijn passie. Het fascineert me om te zien hoe mensen zich presenteren aan de buitenwereld. Een raakvlak waar ik in mijn baan voormalige baan als recruiter ook veel mee in aanraking kwam.

Verzorging, uitstraling, communicatie en houding zijn belangrijke elementen voor jouw presentatie naar de buitenwereld. Een eerste indruk maak je maar één keer en deze is bepalend voor het beeld dat je achterlaat. Wanneer 1 van deze elementen niet voldoet aan jouw eigen wensen heeft dit gevolgen voor jouw uitstraling en je gevoel van eigenwaarde.

Bergh Beauté haalt daarom graag het beste uit je en zorgt ervoor dat jij op diverse gebieden 100% zeker van jezelf kunt zijn. Want een stralende lach, een goede passende make/up en een mooie haardracht zijn voor iedereen bereikbaar. Of je nu gaat trouwen, spetterend op een feest wil verschijnen of beter in je vel wilt zitten, ik zorg ervoor!

Bergh Beauté heeft gewerkt tijdens events & fashionshows voor Douglas, Balmain Hair, diverse fotografen en vele anderen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met me op voor een vrijblijvend advies.

Ik kijk er naar uit je te mogen verwelkomen in mijn gezellige salon aan huis!”

http://www.berghbeaute.nl/