Welcome to the Official Website of Chic & Shine Ladies Event
twitter facebook rss
Business

Nimosa: voor evenementen met power!

De tijd van gezapige personeelsfeesten en saaie businessbijeenkomsten is voorbij. Als u een evenement organiseert voor medewerkers, zakenrelaties of andere contacten, wilt u dat het indrukwekkend en verfrissend is. Daarom schakelt u Nimosa in! Deze dynamische organisatie verzorgt evenementen die anders dan anders, stijlvol en levendig zijn.

Passie, enthousiasme en daadkracht zijn dé sleutelwoorden van evenementenorganisatie Nimosa. De drijvende kracht achter het bedrijf is een ambitieus trio van succesvolle zakenvrouwen, genaamd Nicole Ter Beke,Monique Derksen en Sasja Leenders. De drie hebben jarenlange ervaring als ondernemer, waardoor zij beschikken over een groot netwerk. Sinds 2008 organiseren ze gezamenlijk bijzondere feesten en evenementen, zowel in opdracht als op eigen initiatief. Een efficiënte, kostenbesparende werkwijze en een hoge mate van flexibiliteit staan hierbij centraal.

Aanpak. Nimosa kan alle soorten evenementen aan: van personeelsfeesten tot business2business. De aanpak van Nimosa staat garant voor een succesvolle dag of avond, voor welke doelgroep dan ook. Naar aanleiding van de doelgroepbehoeften stelt Nimosa een verrassend en aansprekend programma samen. Elk evenement krijgt een stijlvolle uitstraling, passend bij het imago van de organisatie. Uw happening wordt tot in de puntjes verzorgd, want alleen perfect is goed genoeg voor Nimosa. Zo bent u ervan verzekerd dat uw gasten, medewerkers of klanten een geweldige tijd beleven.

Evenementen.  In haar relatief jonge bestaan heeft Nimosa al een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Eén van de meest toonaangevende evenementen van de afgelopen jaren is Chic & Shine Ladies Event. Dit evenement is gericht op vrouwen en draait om shoppen, workshops, hapjes, drankjes en schoonheidsbehandelingen. Nimosa organiseerde Chic & Shine Ladies Event voor het eerst in 2008, toen het nog een bescheiden bezoekersaantal had. In enkele jaren is het uitgegroeid tot een ware publiekstrekker met internationale allure. Nimosa heeft alles in huis om ook andere doelgroepen een programma op maat te kunnen bieden.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Nimosa via info@nimosa.nl