Welcome to the Official Website of Chic & Shine Ladies Event
twitter facebook rss
Quality Time Massage qualitytime-massage.nl
Sep 2012 06
Posted in Treatments

De Free Hands Massage is een uit Amerika overgewaaide techniek waarbij ik vooral mijn onderarmen en ellebogen gebruik. Daardoor voelt de massage voller, completer en steviger aan dan een ‘gewone’ ontspanningsmassage met vingers en duimen. De heerlijke geur van Rituals Massageolie zal uw ervaring van ontspanning ondersteunen. Tijdens de massage zal de nadruk liggen op het lekker los masseren van spierknoopjes in uw rug en nekgebied, maar ook uw hoofd, armen, handen en benen krijgen de aandacht die ze nodig hebben. Hoewel de techniek van Free Hands Massage erg stevig kan zijn, bepaalt u zelf waar de grens ligt. U kunt altijd vragen naar een zachte ontspanningsmassage als dat beter bij u past.

De duur en intensiteit van de massage mag u zelf bepalen, uiteraard voor zover mijn tijdschema dat toelaat. Inschrijving kan via mijn website www.qualitytime-massage.nl of bij de stand zelf, waar een inschrijflijst zal liggen. Gun uzelf een momentje Quality Time! Ik vraag een bijdrage van € 1.- per minuut.

Wie tijdens het Chic & Shine een Quality Time Massage boekt, ontvangt tevens een kortingsbon van 25% voor een vervolgafspraak in de praktijk (of een passende korting op een bedrijfsmatige opdracht).

Quality Time Massage

Captcha image for Custom Contact Forms plugin. You must type the numbers shown in the image