Welcome to the Official Website of Chic & Shine Ladies Event
twitter facebook rss
Posted in News

Op zondag 28 oktober 2012 vond het meest toonaangevende evenement voor vrouwen in Gelderland plaats. In het stijlvolle wijnfort presenteerde 40 deelnemers uit het hoge tot luxe segment de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Fashion, Lifestyle, beauty en living.

Op het Ladies Event werd ruim aandacht besteedt aan het innerlijk en uiterlijk van de vrouw. De ladies konden een chocolade workshop volgen en/of geniet van een wijn-en delicatesse proeverij. Voor geestelijke voeding waren er diverse massages ter ontspanning.

Het event werd opgeluisterd door de welbekende SMART & SEXY lezing van Lisa Portengen.

Ook was er een tuinarchitect, een interieur ontwerpster en een verkoopstyling bureau aanwezig om de bezoeksters te voorzien van professionele adviezen.

Zoals iedere editie was er een ruim aanbod aan beauty en wellness, met heerlijke behandelingen die ter plaatse gevolgd konden worden. Bezoeksters konden lekker shoppen met een prachtig aanbod aan lingerie, mode, accessoires en woondecoratie. Ze konden een kleur- en kledingadvies verkrijgen om op de best mogelijke manier voor de dag te komen. Guido Coiffure kon de dames van een kleurtje voorzien middels een prachtige spray tanning. Zlim Bodystyling toonde een effectieve methode om gezond af te slanken.

Op het gebied van wellbeing gaf Genna een demonstratie van een speciale fauteuil en trilplaat.

Alle deelnemende exposanten vind u op deze site. Mocht u verder informatie willen, neem dan gerust contact met hun op.

Wilt u meer informatie over ons evenement, neem dan contact op met de organisatie via info@chic-shine.nl

Wij wensen u alvast een mooie en sfeervolle winter toe.

Graag tot de volgende editie.
Met vriendelijke groet,
Nicole, Monique, Sasja